Bakelgeertpark

Het project ‘t Bakelgeertpark richt zich op het samenbrengen van mensen in een rustige, groenrijke omgeving. Deze woningen worden gerealiseerd voor de doelgroep die graag toekomstgericht willen gaan wonen. Wonen in het groen op een woonlocatie in het centrum, voor een duurzame toekomst! 

De diverse type woningen in ’t Bakelgeertpark passen qua uitstraling en materiaalkeuze in het karakter van de huidige omgeving. De woningen hebben een warme uitstraling met een diversiteit in materiaalkeuze in steen en hout. Op gemeentelijke grond aan de voorzijde, zal het historische karakter terug worden gehaald door de aanleg van schanskorven met oude rode straatklinkers. 

Uw woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer en suite op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich de technische ruimte, tweede badkamer en 2 slaapkamers die naar eigen wens ook in te richten zijn zoals o.a. een logeerkamer, hobbykamer, schilderatelier, muziekstudio of een thuiskantoor. 

’t Bakelgeertpark krijgt een groenrijke uitstraling met de aanleg van het park. Daarnaast zal een ecologisch expert een adviesrapport uitbrengen per woning voor een duurzame toekomst!